My Way of Art - Betaalbare kunst voor binnen en buiten.
RSS

Recente posts

Einde komet in zicht
Kunstmarkt Ootmarsum
kunstmarkt Balk Gaasterland Friesland op 7 Juni
Kunstmarkt Emmen 24 Mei 2014
creativiteitsmarkt st Maartenszee

Categorie├źn

algemeen
kunstmarkten
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Einde komet in zicht


Beste Kunstliefhebber, het einde van mijn markten komt alweer in zicht. Nog twee markten
te gaan. 14 September te Eerbeek en 5 Oktober Wijk bij Duurstede.
Ik hoop jullie ook daar te mogen begroeten.
Tot dan. 

Kunstmarkt Ootmarsum


Afgelopen weekend naar kunstmarkt Ootmarsum geweest. Voor mij waren het twee geweldigen dagen. Op zaterdag liet het weer ons een beetje in de steek maar ondanks de regen toch een geweldig bezoekers aantal. De zondag was super dag heel veel bezoekers en een geweldige sfeer. Heb ook nog wat beelden mogen verkopen.
Bij deze organisatie Kunstmarkt Ootmarsum harstikke bedankt voor jullie goede zorgen.

kunstmarkt Balk Gaasterland Friesland op 7 Juni

 

Zaterdag 7 Juni  naar kunstmarkt in Balk Friesland geweest. We hadden schitterend mooi marktweer.De omgeving waar we stonden met onze kraampjes was geweldig,langs de kade
met een pracht uitzicht op de bootjes die voorbij kwamen.Ook het ophalen van het bruggetje was mooi om te zien ,brug omhoog,klompje aanstokje naar beneden voor geld brugwachter,bruggetje weer naar beneden.
Voor de organisatie een dikke pluim ze hadden alle heel goed voor elkaar, waardoor het een geslaagde dag was.
groet maria

Kunstmarkt Emmen 24 Mei 2014


Afgelopen zaterdag 24 mei de eerste kunstmarkt en al gelijk op tijd de deur uit. Na twee en half uur rijden kwamen we in Emmen aan. Het was schitterend mooi weer. Na het opbouwen van de marktkraam gingen we om tien uur van start. In het begin was het heel rustig maar in de loop van de ochtend en dag werd het iets drukker. Super druk is het niet geweest maar het was wel een gezellige markt en de sfeer was goed. Verkoop iets minder maar we gaan vol goede moed op naar de volgende markt. Deze is op 7 Juni in Balk Gaasterland te Friesland.

creativiteitsmarkt st Maartenszee

 
   Beste mensen,
Afgelopen zaterdag markt in Sint Maartenszee. De dag begon goed. Geen wind en een lekker zonnetje erbij. Het was heel gezellig veel mensen op de been gewoon lekker marktweer totdat de organisatie kwam vertellen dat er code oranje werd doorgegeven en dit houd in opruimen en wegwezen.  Maar zoals vele malen eerder waren de voorspellingen niet oke. Er is wel veel regen gevallen maar het was zeker geen code oranje wat jammer is was voor vele bezoekers maar ook voor de marktmensen deze waren al grotendeels naar huis toen om half 2 het zonnetje weer door kwam.

Kunstplein Schagen 2-6-2013

Afgelopen zondag vond er de kunstmarkt, Kunstplein Schagen plaats. Helaas kon ik wegens persoonlijke omstandigheden niet aanwezig zijn.
Ik hoop het volgend jaar weer aanwezig te kunnen zijn.
 
Vriendelijke groet,
 
Maria

Nieuwe website

Vandaag de nieuwe website.
 
Kijk gerust wat rond. Na iedere expositie of kunstmarkt zal ik hier mijn ervaringen delen.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint